• Cosmetice naturale cu protecție solară „SUN BREEZE„

  0 out of 5

  Nympheum SUN BREEZE include trei cosmetice naturale cu protecție solară, gândite special pentru a proteja pielea zi de zi, urmând trei pasi simpli: înlături impuritățile cu loțiunea demachiantă cu mimoză și melisa, cureți în profunzime pielea folosind masca gel cu mimoză și rodie și hidratezi pielea folosind crema de zi cu ceai verde si imortele.

   

  82.00 lei
 • Cosmetice naturale pentru ten gras „Matte&Clear„

  0 out of 5

  Descoperă aceste cosmetice naturale pentru ten gras și bucură-te de un ten curat și hidratat!

  E important să știi că produsele cosmetice naturale din pachetul „Matte&Clear„ sunt realizate manual, în România, și sunt testate dermatologic în laboratoare de specialitate. Ele te vor ajuta să reduci excesul de sebum, să înlături impuritățile și să hidratezi pielea, să previi apariția coșurilor și să ai un ten matifiat tot timpul.

  110.00 lei
 • Pachet cosmetice naturale „Primele riduri„

  0 out of 5

  Cosmetice naturale pentru prevenirea și estomparea ridurilor.

  După 30 ani, pielea noastră începe să-și piardă din elasticitate și luminozitate. Este un proces firesc, natural, însă el poate fi întârziat printr-o îngrijire atentă. De aceea, am ales cele mai eficiente ingrediente și am creat un pachet de cosmetice naturale care te ajută să păstrezi femitatea tenului, să estompezi ridurile fine și să previi îmbătranirea pielii.

  Cosmeticele din pachetul „Primele riduri„ (crema cu acid hialuronic, loțiune tonică, gomaj hrănitor) sunt realizate manual, în România, și sunt testate dermatologic în laboratoare de specialitate.

  86.00 lei 85.00 lei
 • Pachet de cosmetice naturale pentru ten uscat

  0 out of 5

  Descoperă acest pachet de cosmetice naturale pentru ten uscat și bucură-te de beneficiile lor!

  Un ten uscat se descuamează ușor, are un aspect tern, lipsit de vitalitate. Fiind un ten mai sensibil, pentru a-l îngriji ai nevoie de cosmetice naturale, fără parabeni, fără substanțe chimice de sinteză și fără parfumuri sintetice. Pentru a veni în ajutorul tău, am creat o un pachet special de cosmetice naturale pentru ten uscat.

  Gomajul pentru curățare și uleiul pentru față se completează și îți îngrijesc pielea în profunzime, oferindu-i nutrienți esențiali. Cumpără online cosmeticele naturale Nympheum. Acestea sunt realizate manual, în România, și sunt testate dermatologic în laboratoare de specialitate. 

  76.00 lei 74.00 lei