• Cosmetice naturale pentru ten gras „Matte&Clear„

  0 out of 5

  Descoperă aceste cosmetice naturale pentru ten gras și bucură-te de un ten curat și hidratat!

  E important să știi că produsele cosmetice naturale din pachetul „Matte&Clear„ sunt realizate manual, în România, și sunt testate dermatologic în laboratoare de specialitate. Ele te vor ajuta să reduci excesul de sebum, să înlături impuritățile și să hidratezi pielea, să previi apariția coșurilor și să ai un ten matifiat tot timpul.

  110.00 lei
 • Cremă naturală pentru ten sensibil, cu nalbă și aloe vera

  5.00 out of 5

  Crema naturală pentru față este destinată unui ten sensibil, lăsându-l curat și hidratat!

  Comandă online cosmeticele naturale Nympheum! Îți pregătim manual produsele chiar la momentul comenzii, în laboratorul Nympheum, pentru ca pielea ta să beneficieze de toate ingredientele active. 

  35.90 lei
 • Pachet de cosmetice naturale pentru ten uscat

  0 out of 5

  Descoperă acest pachet de cosmetice naturale pentru ten uscat și bucură-te de beneficiile lor!

  Un ten uscat se descuamează ușor, are un aspect tern, lipsit de vitalitate. Fiind un ten mai sensibil, pentru a-l îngriji ai nevoie de cosmetice naturale, fără parabeni, fără substanțe chimice de sinteză și fără parfumuri sintetice. Pentru a veni în ajutorul tău, am creat o un pachet special de cosmetice naturale pentru ten uscat.

  Gomajul pentru curățare și uleiul pentru față se completează și îți îngrijesc pielea în profunzime, oferindu-i nutrienți esențiali. Cumpără online cosmeticele naturale Nympheum. Acestea sunt realizate manual, în România, și sunt testate dermatologic în laboratoare de specialitate. 

  76.00 lei 74.00 lei