Draga mea,

Oprește-te un răgaz și privește-te!
Cine ești tu?
Conștientizează făptura minunată care se dezvăluie ușor, ușor și ascultă semnele trupului tău! Ești o creație și ești în armonie perfectă cu natura, cu tot ce te înconjoară. De altfel, să înțelegi natura, prin fiecare celulă a corpului tău, este unul dintre secretele longevității, prosperității și fericirii.
Și pentru că natura ne dăruiește atât de multe, vreau să îți dăruiesc, la rândul meu, puțin din puterile sale miraculoase.
Nympheum este darul meu pentru tine!


 Inspirați de natură și cu un crescut interes pentru tot ceea ce înseamnă frumusețea naturală, am lansat în anul 2016 marca de cosmetice naturale Nympheum, care devin încet, încet preferata celor care ajung să o descopere. De la primele săpunuri de lavandă, realizate dupa rețeta bunicii și până la cremele anti-imbătrânire ori loțiunile pentru corp Nympheum, toate sunt realizate manual, utilizând ingrediente naturale.


Nympheum, brandul de cosmetice „made in Romania”, este darul naturii pentru pielea ta, mai exact darul întinselor câmpii ale Brăilei, locul unde se află culturile de lavandă, in, ricin, coriandru, fenicul și alte plante miraculoase. Din acestea, noi realizăm cu drag produsele naturale care acționează în profunzime, având grijă de trup, dar și de suflet. Mirosul lor, uneori mai intens, alteori mai delicat, te aduce mai aproape de natură și îți calmează spiritul, iar utilizarea produselor Nympheum redă vitalitatea trupului de o frumusețe olimpiană.

Frumusețea și beneficiile naturii îți sunt dăruite în straie românești, căci aici ne avem rădăcinile. Motivele tradiționale din Bărăgan sunt stilizate și decorează frumos ambalajele cosmeticelor Nympheum.

Răsfață-te românește cu produsele Nympheum! Acestea îți dăruiesc natura, îți dăruiesc frumusețe și sănătate, îți dăruiesc un pic de tradiție, îți dăruiesc încrederea în tine.

Îndrăznește să fii frumoasă!

Toate produsele Nympheum sunt 100% naturale, organice, sunt testate fizico-chimic și microbiologic în laboratoare de specialitate acreditate RENAR.

NU CONȚIN:

  • parfumuri sintetice

  • conservanți sintetici

  • gluten

  • parabeni

Încearcă produsele cosmetice naturale Nympheum, trucul tău pentru o piele sănătoasă și revitalizată!